Speelkussen Multiplay Clown

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

123,97

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Multiplay Clown
>
  • Speelkussen Multiplay Clown
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m³
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Gewicht Gewicht
160 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Speelkussen Circus met Dak 5x5m Huren – Organiseer jij een feestje op bijvoorbeeld een basisschool of op een kinderopvang? Dan mag een leuke attractie natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben voor jou de leukste speelkussens beschikbaar waaronder het Speelkussen Circus met Dak. Zoals de naam al verklapt is dit speelkussen overdekt en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een paar regendruppeltjes kunnen geen kwaad door het dak. Hierdoor zullen de kinderen niks van een buitje merken.

Je kunt het speelkussen eenvoudig opzetten met de elektrische ventilator die meegeleverd wordt. Door middel van de ventilator kunnen de kinderen binnen no-time gaan genieten en lekker gaan rond bouncen in het speelkussen! Wil je graag dat wij het speelkussen opzetten? Dan kan natuurlijk ook tegen een meerprijs.

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@springkussenverhuur-haaglanden.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen