Springkussen Kleuren met Glijbaan

Aantal:

130,00

1 dag 

incl. BTW

107,44

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Kleuren met Glijbaan
>
  • Springkussen Kleuren met Glijbaan
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,0 x 4,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Gewicht Gewicht
100
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht).

Omschrijving

Springkussen met Glijbaan Kleuren 6x4m Huren – Staat er een verjaardag, kinderfeestje, communiefeest of een schoolfeest op de planning en zoek je een uitdagende attractie? Dan ben je bij Springkussenverhuur Haaglanden op het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod springkussens. Voor elke gelegenheid hebben wij wat wils. Dit springkussen is gehuld in vrolijke kleurtjes, beschikt over een dak en heeft zelfs een glijbaan! Genoeg vermaak om de kinderen een hele dag te vermaken. Een leuke tip: huur ook een suikerspinmachine! Zo zijn de kinderen ook gelijk voorzien van een heerlijke snack. Die kunnen ze wel gebruiken na al die inspanning op het springkussen.

Het spring is 6 bij 4 meter groot en geschikt voor zowel binnen als buiten. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het heel simpel om het springkussen klaar te zetten voor gebruik en dit is binnen no-time gedaan.

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@springkussenverhuur-haaglanden.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen