Stormbaan Kasteel run XXL 47m

Aantal:

650,00

1 dag 

incl. BTW

537,19

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Kasteel Run XXL
>
  • Stormbaan Kasteel Run XXL
<

Omschrijving

Stormbaan Kasteel run Wipeout XXL

Ridders en Prinsessen zijn jullie klaar voor de Kasteel run xxl? De maar liefst 47 meter lange stormbaan is voorzien van een vrijeval, wipe-out ballen en diverse stoere obstakels. I.v.m. de snelle doorloopsnelheid is hij ideaal voor een buurtfeest, sportdag, koningsdag of koningspelen. Dit is één van de meest complete stormbanen die wij in het assortiment hebben!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

7,50

1 dag

incl. BTW

6,20

1 dag

excl. BTW

Huurmandje


Een beoordeling toevoegen