Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 2
Categorie:

Buitenspeeldag

Buitenspeeldag Den Haag wacht al om de hoek op je. Heb jij de juiste voorbereidingen al getroffen en de leukste spellen en activiteiten in huis gehaald voor de kids? Mocht dit niet zo zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Springkussenverhuur Den Haag vind je de leukste springkussens in verschillende grootte

De leukste springkussens voor een zomerse schooldag!

Springkussens zijn leuk voor een zomerse schooldag omdat ze een leuke manier bieden om te spelen en tegelijkertijd energie te verbruiken. Springkussens zijn vaak groot en opblaasbaar, en ze bieden kinderen de mogelijkheid om te springen, te rollen en te klauteren op een veilige manier.

Een mini springkussen huren in Haaglanden? Dit zijn onze favorieten.

Het lekkere weer komt er weer aan en zo ook de feestjes die je weer buiten kunt gaan houden. Maar wat zijn leuke activiteiten voor kinderen en kunnen deze ook in je eigen achtertuin? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Namelijk een springkussen, zodat jij kan genieten van de zon en de kinderen kun energie kwijt kunnen tijdens het springen.

Familiedag op de planning? Bekijk onze sport en spel collectie!

Heb jij ieder jaar een familiedag op de planning staan en komt de familiedag van dit jaar alweer in de buurt? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je ieder jaar hetzelfde gaat doen op de familiedag, maar het is ook leuk om ieder jaar iets anders te doen. Zijn er bijvoorbeeld veel meer kinderen in de familie dan eerst? Is het lekker weer? Of is het budget beperkt? Dan heeft Springkussenverhuur Den Haag de oplossing! In dit artikel laten wij jou kennismaken met onze sport en spel collectie voor een gezellige en actieve familiedag!

De leukste glijbanen voor een kinderfeestje!

Tijdens een kinderfeestje moet er genoeg vermaak zijn om de kinderen mee bezig te houden. Je kunt diverse activiteiten buitenshuis laten plaatsvinden of op eigen terrein. Zo kun je eraan denken een glijbaan te huren voor een kinderfeestje! Een glijbaan zorgt voor ultiem vermaak, waar de kinderen zoet mee zijn. In onderstaand artikel zijn de leukste glijbanen voor je op een rijtje gezet.

Een goedkoop springkussen huren in Den Haag? Dit is onze top 3!

Ben jij op zoek naar een geschikt springkussen voor jouw evenement maar beschik je niet over een ruim budget? Dat is geen probleem bij Springkussenverhuur Den Haag. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan springkussen, stormbanen en andere accessoires, altijd scherp geprijsd. Om jou te kunnen helpen bij het kiezen van een geschikt springkussen hebben wij onze top 3 samengesteld. Deze 3 springkussens zorgen gegarandeerd voor een geslaagd evenement!

De 5 leukste luchtkussens voor een feestje in de zomer

De zomer is een fijne tijd, een tijd waarin men kan genieten van het heerlijke weer en waarbij feestjes en barbecues veel voorkomend zijn. Om een feestje wat extra’s te geven is een luchtkussen een origineel en leuk idee! Er zijn luchtkussens in allerlei soorten en maten, wij zetten de 5 leukste voor je op een rijtje.

Dé 5 partymaterialen die onmisbaar zijn voor elk feest

Ben jij van plan binnenkort een feestje te geven voor iemands verjaardag….of plan jij juist een evenement voor de hele buurt? Er zijn dan een aantal partymaterialen die aanwezig moeten zijn. Het feest moet natuurlijk geslaagd zijn en er mag niks ontbreken om het feest compleet te maken. In het artikel leggen wij uit welke materialen onmisbaar zijn voor elk feest.

Hoe bouw je het makkelijkst een springkussen op? Zo dus!

Lucht- en springkussens zijn er in oneindig veel soorten en maten. Er zijn stormbanen, springkussens maar bijvoorbeeld ook sportboardingen of waterspelen. De duur van het opzetten van zo'n springkussen verschilt daarom nog al. De vraag die echter blijft is natuurlijk wat nou de eenvoudigste manier is om een luchtkussen zonder al te veel zweetdruppels op te bouwen. Daarnaast is een springkussen meestal wel in 5 tot 15 minuten op te bouwen. Echt lang in de weer ben je er dus ook niet mee. Toch is het wel fijn als je weet hoe het moet. Daarom hebben we een opzetgids gemaakt waarmee je binnen no time ieder springkussen opbouwt!

pagina 1 van 2