De 5 leukste luchtkussens voor een feestje in de zomer

dinsdag 1 augustus 2017

De zomer is een fijne tijd, een tijd waarin men kan genieten van het heerlijke weer en waarbij feestjes en barbecues veel voorkomend zijn. Om een feestje wat extra’s te geven is een luchtkussen een origineel en leuk idee! Er zijn luchtkussens in allerlei soorten en maten, wij zetten de 5 leukste voor je op een rijtje.

Limbo dansen

Een feestje betekent vaak veel gezelligheid, maar een uitdaging is ook niet misplaatst. Zorg voor goed vermaak door middel van een limbo dans luchtkussen. De bedoeling hierbij is om de lat zo laag mogelijk te leggen en er onderdoor te kruipen. Hierbij mogen geen handen gebruikt worden en ook de knieën mogen de grond niet raken, dan is het spel voor jou helaas afgelopen.

Tennisnet

 

Zodra het zonnetje begint te schijnen is een beetje sportiviteit nooit verkeerd. Maak plezier en daag je vrienden uit voor een potje tennis of voetvolley. De opblaasboarding staat binnen zeer korte tijd op en leent zich voor diverse spellen. Er kan 1 op 1 worden maar er is zeker ook genoeg plek om spellen in teams te spelen.

Glijbaan

Wat is er lekkerder dan een frisse duik tijdens een hete zomerdag? Als je er ook nog bij kan glijden natuurlijk! De jungle glijbaan geeft qua uiterlijk een zeer zomerse sfeer en is ook lekker verfrissend. Eenmaal omhoog geklommen, kan je lekker naar beneden glijden waarbij je beland in een waterbad om af te koelen.

Levend tafelvoetbal

Bij een feest komen veel mensen tezamen, vaak ook waarvan men de andere genodigden niet kent. Met het spel: levend tafelvoetbal, leert iedereen elkaar snel kennen en weet je gelijk wat je aan diegene hebt. Zorg voor een sterk team en versla je tegenstanders tijdens een potje levend tafelvoetbal.

Buikschuifbaan

Of je een feest geeft voor jongeren of ouderen, een buikschuifbaan is leuk voor elke leeftijd. De baan is zo’n 20 meter lang, waarbij het natuurlijk de bedoeling is om zo ver mogelijk te komen. Met water en sop maak je de baan goed glad en heb je een grote kans op het behalen van het einde van de baan. Neem een goede afzet en ren met een hoge snelheid op de baan af om te laten zien wat jij in huis hebt

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van luchtkussens bij Springkussenverhuur Den Haag dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht