Water Attracties

Zwembad Rond
Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers
5
1 dag
100,00
incl. BTW
1 dag
82,64
excl. BTW
Water Buikschuifbaan
Afmetingen DxBxH
18,0 x 3,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
1
van

150,00

1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW

Waterattracties te huur bij Springkussenverhuur Den Haag

Op zoek naar een leuke waterattractie? Dan ben je bij Springkussenverhuur Den Haag op het juiste adres. Bij springkussenverhuur Den Haag hebben een uitgebreid assortiment met leuke en actieve waterattracties. Huur bijvoorbeeld een buikschuifbaan! De buikschuifbaan hebben we in verschillende formaten. Neem je het grote formaat? Dan kan je met twee personen tegelijk over de buikschuifbaan. Zo kun je ook wedstrijdjes organiseren. De buikschuifbaan is dan ook aan te raden op een sportdag of een evenement op jouw sportvereniging.

Heb je nog meer producten nodig voor jouw feest of evenement? Neem dan snel een kijkje bij de rest in ons assortiment. We verhuren niet alleen waterattracties maar ook: springkussens, luchtkussens, popcornmachines, suikerspinmachines en nog veel meer! Wij kunnen alle producten bij jou aan huis leveren, de attracties op- en afbouwen en de nodige begeleiding verzorgen mocht dit nodig zijn.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzal dan niet en neem contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Den Haag. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.