Materiaal

Alle materiaal

Knotshockey Set

Knotshockey Set

Aantal gebruikers
12
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Rokvoetbal Actie

Rokvoetbal

Aantal gebruikers
6
1 dag
75,00
incl. BTW
1 dag
61,98
excl. BTW

Materiaal te huur bij Springkussenverhuur Den Haag

Is jouw feest of evenement al helemaal gepland? Of ben je toch nog iets vergeten om deze dag compleet te maken? Denk dan ook eens aan onze materialen om de puntjes op de i te zetten van jouw feest of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een goal voor een sportdag of sport evenement. Bij Springkussenverhuur Den Haag kan je het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. 

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor springkussens, stormbanen en materialen voor ook voor de benodige feestproducten! We verhuren bijvoorbeeld ook partytenten in verschillende grotes, feestverlichting, popcornmachines en nog veel meer! Heb je nog producten nodig? Aarzel dan niet en neem snel een kijkje in de rest van ons assortiment.

Bij Springkussenverhuur Den Haag bieden we een bezorgservice, een op- en afbouwe sevice en een begeleiding service aan! Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Den Haag. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag om de juiste producten te vinden die passen bij jouw evenement of feest!