Dé 5 partymaterialen die onmisbaar zijn voor elk feest

maandag 30 januari 2017

Ben jij van plan binnenkort een feestje te geven voor iemands verjaardag….of plan jij juist een evenement voor de hele buurt? Er zijn dan een aantal partymaterialen die aanwezig moeten zijn. Het feest moet natuurlijk geslaagd zijn en er mag niks ontbreken om het feest compleet te maken. In het artikel leggen wij uit welke materialen onmisbaar zijn voor elk feest.

1. Statafels

Bij een feest hoort natuurlijk vooral veel gezelligheid maar ook dansen, kletsen, eten/drinken en veel gelach. Wat voor de gasten erg fijn is tijdens een druk feest is dat zij zich ook even van de dansvloer kunnen verplaatsen. Met statafels kun je een moment creëren, waarbij de gasten kunnen socializen, even kunnen bijkomen en een hapje of drankje kunnen nemen. Een statafel is het verzamelpunt van de feestgangers.

Statafel

2. Versnaperingen

Een feest zonder lekkers? Dat is natuurlijk niet voor te stellen! Versnaperingen zijn een must voor elk feest, ook een lekker drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Zorg dat er qua eten enigszins diversiteit is, zodat er voor alle gasten iets lekker is. Erg leuk voor op een kinderfeestje is het om bijvoorbeeld een suikerpinmachine, popcornmachine of een poffertjesplaat te huren. De kinderen zullen onder de indruk zijn hoe de suikerspinnen gedraaid worden en smullen is een garantie.

Suikerspinmachine incl. Ingrediënten

3. Biertafels

Deze biertafels zijn ideaal tijdens een barbecue, een verjaardag of een evenement. De tafel is groot genoeg om met 6 personen aan te kunnen zitten eten. Je kan ze in de tuin plaasten, in een feesttent of op een groot veld. Naast dat ze veel ruimte bieden zijn de tafels ook nog eens makkelijk schoon te maken en gaan ze niet snel kapot. De biertafels zijn te huren vanaf 15,- per stuk. 

Biertafels

4. Geluidsinstallatie

Geen feest zonder muziek! Op een feestje moet er uiteraard gedanst worden en daar is muziek voor nodig. Zorg voor een goede en vooral passende afspeellijst op je laptop of een ander apparaat. Je kan ook een cd mix maken of een dj inhuren. Een goede geluidsinstallatie is hierbij wel noodzakelijk! Bij de geluidsinstallatie worden ook 2 microfoons geleverd, wat leuk is voor een karaoke avond. Mocht je de geluidsinstallatie in de tuin willen plaatsen bekijk dan van te voren of je dat gaat redden met de stroomvoorziening, desnoods kan je nog een kabelhaspel gebruiken. 

Geluidsinstallatie

5. Verlichting

Een feest dat tot diep in de nacht doorgaat is er eentje voor in de boeken! Zorg voor de juiste verlichting, maar houd het wel sfeervol. Gekleurde LED lichten bijvoorbeeld zijn een erg leuke toevoeging aan de sfeer en tevens ook zeer functioneel.

Verlichting 10m gekleurd

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht