5 springkussens gecombineerd met waterpret!

woensdag 12 augustus 2015

Het is zomer en dat betekend dat de temperaturen zijn stijgen. Niets is dan lekkerder als je even wat verkoeling kan zoeken in de schaduw of in en bij het water. Daarom hebben wij 5 springkussens op een rijtje gezet die qua thema en functie uitermate geschikt passen aan het strand, zwembad. Of springkussens waarbij water bij gebaat is om het springkussen extra leuk te maken!

 

SPRINGKUSSEN INKY

Het speelkussen genaamd Inky is voor de allerkleinsten. Inky is opgerezen uit het water en voelt zich hier wel thuis. Tijdens zijn tocht naar de oppervlakte heeft hij 6 originele mini-eilandjes meegenomen aan zijn tentakels. De allerkleinsten kunnen zich hierin verstoppen, spelen en verkoeling zoeken. En als het ze te warm wordt bij Inky? Dan mogen ze regelrecht naar het kikkerbadje.

 

VOLLEYBAL BOARDING

Maar springkussens zijn niet alleen voor de allerkleinsten. Iedereen kan gebruik maken van springkussens of luchtkussens. Zo worden er in de zomer vaak potjes volleybal gespeeld op het strand. Volleybal is namelijk een fantastisch spel om op een zand ondergrond te spelen. En als je het te warm wordt neem je toch een duik? Maar wat als er nu geen volleybalveld op het strand is? Je hebt tenslotte toch een net nodig om een fatsoenlijk potje te spelen. Dan kunnen wij je helpen met de opblaasbare volleybalboarding. Deze boarding bestaat uit een gele boarding met twee palmbomen in het midden waar een net tussen gespannen kan worden. De rand van het veld is dan gelijk getrokken en je hebt een net in het midden hangen. Wordt het te warm voor je? Dan kan je om een time-out vragen en in de schaduw van de palmbomen uitrusten.

 

BUIKSCHUIFBAAN

Met de buikschuifbaan komen we al een stuk dichter in de buurt bij wat we kunnen noemen: waterpret. Je kent misschien het klassieke buikschuiven: je hebt een dijk of heuvel, je legt hier plastic op, zeept de helling in met zeep en water en glijden maar. Wij hebben een iets andere vorm van buikschuiven, namelijk de opblaasbare versie van buikschuiven. Dit luchtkussen beschikt over twee banen zodat je wedstrijdjes buikschuiven kan houden als je wil. Hoe werkt het? Je blaast het luchtkussen op, zeept het luchtkussen in en houdt hem nat. Vervolgens neem je een flinke aanloop en probeer je zover mogelijk te buikschuiven om uiteindelijk de andere kant te halen. Reken maar dat dit wat verkoeling gaat opleveren!

 

PIRATEN STORMBAAN

Wat minstens zo fijn is met warm weer, en wat een hoop plezier geeft is een watergevecht. Dus raap je waterballonnen bij elkaar, pak een tuinslang en vul je Super Soaker! Maar een watergevecht wordt natuurlijk extra leuk als je ook daadwerkelijk ergens om vecht toch? Daarom hebben wij de film The Pirates of The Caribean goed bestudeerd en zijn we toch echt van mening dat een schip toch wel de meest fantastische reden is om een watergevecht om te houden. Vandaar dat wij ook de 18 meter grote piratenstormbaan verhuren. Maak 2 groepen, verkleed je het liefst als piraat, houd je waterwapens bij de hand en: Enteren!!

 

AQUARUN

De meest verkoelende optie blijft nog steeds het huren van de Aquarun. Een stormbaan die op het water geplaatst kan worden. Je kan de aquarun als eiland op het water gebruiken maar ook als obstakel in het water tijdens een competitie. Eén ding is zeker, je wordt sowieso nat. En dat is toch eigenlijk wat we willen met deze temperaturen?!

Terug naar het nieuwsoverzicht