5 springkussens gecombineerd met waterpret!

woensdag 12 augustus 2015

Het is zomer en dat betekend dat de temperaturen aan het stijgen zijn. Niets is dan lekkerder als je even wat verkoeling kan zoeken in de schaduw of in en bij het water. Daarom hebben wij 5 springkussens op een rijtje gezet die qua thema en functie uitermate geschikt passen aan het strand, zwembad, gewoon in de tuin. Of springkussens waar water bij gebaat is om het springkussen extra leuk te maken!

 

GLIJBAAN DOLFIJN 

Het speelkussen in het thema van een dolfijn is heerlijk verkoelend. Je mag eerst naar boven klimmen om vervolgens naar beneden te glijden en te plonsen in het verkoelende water. De kids kunnen genieten van de waterpret in het badje. Ze zullen door het water nog sneller naar beneden glijden. 

Glijbaan Dolfijntje met Water / Ballenbad

 

VOLLEYBAL BOARDING

Maar springkussens zijn niet alleen voor de allerkleinsten. Iedereen kan gebruik maken van springkussens of luchtkussens. Zo worden er in de zomer vaak potjes volleybal gespeeld op het strand. Volleybal is namelijk een fantastisch spel om op een zand ondergrond te spelen. En als je het te warm wordt neem je toch een duik? Maar wat als er nu geen volleybalveld op het strand is? Je hebt tenslotte toch een net nodig om een fatsoenlijk potje te spelen. Dan kunnen wij je helpen met de opblaasbare volleybalboarding. Deze boarding bestaat uit een gele boarding met twee palmbomen in het midden waar een net tussen gespannen kan worden. De rand van het veld is dan gelijk getrokken en je hebt een net in het midden hangen. Wordt het te warm voor je? Dan kan je om een time-out vragen en in de schaduw van de palmbomen uitrusten.

 Volleybal Boarding Beach

BUIKSCHUIFBAAN

Met de water buikschuifbaan komen we al een stuk dichter in de buurt bij wat we kunnen noemen: waterpret. Je kent misschien het klassieke buikschuiven: je hebt een dijk of heuvel, je legt hier plastic op, zeept de helling in met zeep en water en glijden maar. Wij hebben een iets andere vorm van buikschuiven, namelijk de opblaasbare versie van buikschuiven. Dit luchtkussen beschikt over twee banen, zodat je wedstrijdjes buikschuiven kan houden als je wil. Hoe werkt het? Je blaast het luchtkussen op, zeept het luchtkussen in en houdt hem nat. Vervolgens neem je een flinke aanloop en probeer je zover mogelijk te buikschuiven om uiteindelijk de andere kant te halen. Reken maar dat dit wat verkoeling gaat opleveren!

Water Buikschuifbaan

PIRATEN STORMBAAN

Wat minstens zo fijn is met warm weer, en wat een hoop plezier geeft is een watergevecht. Dus raap je waterballonnen bij elkaar, pak een tuinslang en vul je Super Soaker! Maar een watergevecht wordt natuurlijk extra leuk als je ook daadwerkelijk ergens om vecht toch? Vandaar dat wij ook de 18 meter grote haaienstormbaan verhuren. Duik zo in de mond van de levensgrote haai!

Buikschuifbaan Haai 18m

BUBBLE PARK JUNGLE

De meest verkoelende optie blijft nog steeds het huren van de Bubble park jungle. Het wordt één groot schuimfeest. Het enige wat je nodig hebt is water, rest doen onze pomp en schuimkanon! Speel nu met je vrienden in dit grote schuimbad. Voor jong en oud!

Bubble Park Jungle

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht