De beste springkussens voor tijdens de nationale buitenspeeldag! 5 voorbeelden

woensdag 1 juni 2016

De nationale buitenspeeldag komt er weer aan! Deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van buitenspelen. Even geen tv, computerspelletjes, playstation, tablet of smartphone maar ouderwets en gezellig buitenspelen met alle buurtkinderen of je vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens dit initiatief van Jantje Beton worden er veel leuke activiteiten georganiseerd, waarvoor soms wel een subsidie tot 250,- euro te verkrijgen is! Een leuke aanvulling op zo'n buitenspeeldag is natuurlijk een spring- of luchtkussen! De 4 meest geschikte luchtkussens voor de buitenspeeldag zetten wij daarom alvast voor je op een rijtje. Zo wordt het helemaal een topdag!

Springkussen kasteel

Speciaal voor dappere ridders en prinsessen is er het kasteel springkussen. Dit springkussen met levensechte torens en kantelen valt bij veel kinderen in de smaak. Het kussen is helaas niet geschikt voor harnassen en paarden, maar als je je schoenen uitdoet kun je zeker te weten genieten van een lange dag springplezier. Het kussen is 5 bij 4 meter en daarom uitstekend geschikt om buiten op straat te plaatsen, ideaal dus tijdens de buitenspeeldag ter aanvulling van andere activiteiten!

Springkussen Kasteel

Springkussen multiplay clown

Het multiplay springkussen is niet voor niets een van onze vrolijkste springkussens! Het kussen is in de vorm van een grote clown en beschikt over een glijbaan en genoeg oppervlakte om lekker rond te kunnen springen! Het multiplay springkussen is 5 bij 5 meter groot en kan eenvoudig opgebouwd worden met behulp van de bijgeleverde elektrische blower. Zo staat het kussen er binnen enkele minuten en kost het weinig moeite.

Speelkussen Multiplay Clown

Speelkussen piraten 

Met dit reusachtige piraten speelkussen kun je nu gemakkelijk de zeven zeeën bevaren! Ben jij de nieuwe kapitein van het schip? Of ben je toch meer een landrot? Bewijs jezelf en speel samen met je vrienden en vriendinnetjes op dit gigantische speelkussen! Het speelkussen is 6 bij 6 meter lang en neemt dus behoorlijk wat ruimte in beslag. Desondanks zul je je uitstekend vermaken en is het een ideaal springkussen voor grotere groepen kinderen bij de buitenspeeldag.

Speelkussen Piratenfun

 

Klimwand junior 6m

De klimwand junior is een opblaasbare klimwand voor echte durfals! Ben jij een rasechte bergbeklimmer dan kun je deze uitdaging natuurlijk niet overslaan! De wand is eenvoudig op te blazen met behulp van de bijgeleverde blower en mocht je per ongeluk een keertje vallen, geen probleem je land dan uiteraard altijd zachtjes op het luchtkussen! Zo is de klimwand ideaal voor op de buitenspeeldag en zullen alle kinderen er veel plezier aan beleven!

Stormbaan Jungle 14m

Bovenstaande springkussens zijn natuurlijk maar een kleine greep uit ons ruime assortiment. Dus ben je opzoek naar een ander springkussen? Bekijk dan ons gehele assortiment aan springkussens.

 

Meer informatie 

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over een van de stormbanen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht