Boksbal Automaat

200,00

van 

incl. BTW
1 dag  150,00
incl. BTW
1 dag 123,97
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
225 x 58 x 100cm
Gewicht Gewicht
135kg

Omschrijving

Boksbal Automaat- 

Deze boksbalautomaat is helemaal geschikt voor jouw feestje. 
De variant is uitgericht met een metalen uitvoering en versierd met led lampjes. De boksbalautomaat is zelf eventueel makkelijk te verplaatsen. De boksbalautomaat heeft wieltjes waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen. Dus zeer geschikt voor uw feestje, bedrijf of evenement.

De boksautomaat is te gebruiken met muntgeld en alleen onder toezicht. Er gaan € 0,50, € 1,00 of € 2,00 muntstukken in.
De lade aan de achterzijde is open om het munt geld er uit te halen.

Dit product is alleen door ons als bedrijf te bezorgen. 
De standaard bezorgkosten zijn 35,- euro. Buiten een bepaalde straal worden deze per poscode hoger. Dit is zelf te zien door het product in de winkelwagen te doen en dan bij de bezorgopties uw postcode in te vullen. Het systeem zal u dan laten zien wat de uiteindelijk bezorgkosten van dit product zullen zijn. 

 Begeleiding
Als u een speelattractie van ons huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Mochten er schade/problemen aan onze speelattracties komen dan is de huurder daar verantwoordelijk voor. 


Springkussenverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren  in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Extra Productopties

1 dag 7,50

incl. BTW

1 dag 6,20

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 6,00

incl. BTW

1 dag 4,96

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen