De 4 leukste springkussens met glijbaan van Springkussenverhuur Den Haag

maandag 5 oktober 2015

Springkussen kunnen vaak een hoop plezier opleven, maar kunnen ook heel spannend zijn! Springkussenverhuur Den Haag heeft een aantal springkussens die ook een glijbaan hebben. En om ze aan je voor te stellen hebben wij de vier leukste springkussens met glijbaan voor jou op een rijtje gezet!


#4. Multiplay prinses

Dit multiplay prinses is ideaal voor een kinderfeestje met een prinsessen thema. Niet alleen is dit een springkussen waar je heerlijk je energie kwijt kan, maar dit springkussen is een multiplay springkussen! Er zitten verschillende obstakels in dit springkussen en heeft een glijbaan! Bekijk hem snel via onze website. 

Speelkussen Multiplay Prinses


#3. Speelkussen clown

Dit multiplay speelkussen is helemaal in een clown thema. Je kruipt het springkussen in via het gezicht van de clown en je komt er weer uit via een glijbaan! Hoe leuk is dat. Verder zitten er super leuke obstakels in het springkussen. Dit springkussen kan je voor elk feestje huren. Wat het nog leuker maakt is om de kinderen te schminken als clowntjes, zodat ze matchen met het thema van het springkussen.

Speelkussen Multiplay Clown

#2. Disco iglo

Dit springkussen is niet alleen een springkussen, maar ook nog is in de vorm van een Iglo!! Met dit iglo thema kom je helemaal in de winterstemming. Op de iglo staat een leuke zeehond en er zit een glijbaan bij het springkussen. Naast het gooien van sneeuwballen kan je op dit springkussen ook al je energie kwijt!

Springkussen Disco Iglo met Glijbaan

#1. Formule 1

Vroommmm. Dit formule 1 springkussen is geweldig voor een stoer formule 1 feestje. Staan de lichte op de groen? Race dan gauw het springkussen in. Ren snel om de omstakels heen en race het snelst naar de eindstreep. Betreed het circuit nog een keer door eruit te gaan via de glijbaan! 

Speelkussen Multiplay Formule 1 

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantsenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht