De 4 spannendste springkussens van Springkussenverhuur Den Haag

maandag 5 oktober 2015

Springkussen kunnen vaak een hoop plezier opleven, maar kunnen ook heel spannend zijn! Springkussenverhuur Den Haag heeft een aantal springkussens die interessant zijn voor ‘Thrill Seekers’. En om ze aan je voor te stellen hebben wij de vier spannendste springkussens voor jou op een rijtje gezet!


#4. BUNGEEBALL

Bungeeball is op het eerste gezicht misschien niet de grootste en daarmee ook niet het meest imposante springkussen van Springkussenverhuur Den Haag. Betekend niet dat dit springkussen niet garant staat voor spanning. Het Bungeeball brengt juist letterlijk en figuurlijk heel veel spanning met zich mee. Je speelt het Bungeeball namelijk tegen een directe tegenstander terwijl je met een bungee-touw aan hem vast zit. Reken maar dat dit spanning oplevert. Het doel? Zoveel mogelijk scoren in een dunk, een aantal meter verderop, terwijl er constant aan je getrokken wordt, succes!


#3. KLIMTOREN VUURTOREN 6M

Oké, we moeten toegeven dat deze vuurtoren er op het eerste gezicht er niet héél spannend uit ziet. Maar goed, dat doet niks af van zijn lengte, namelijk 6 meter de lucht in. Dit kan jij beklimmen terwijl je niet eens gezekerd zit. En 6 meter staat wel gelijk aan een willekeurig rijtjeshuis. Of dat hoog is? Probeer maar eens bovenop je eigen huis te gaan staan. Nu lukt dit natuurlijk niet, maar wij kunnen verzekeren dat je dit erg hoog vind. Dus wij dagen je bij deze uit, ga maar naar boven. En als je een echte maniak ben, dan spring je naar beneden op het omliggende kussen. Het liefst wel gewoon op je voeten, het kussen is zacht maar we willen niet dat je ongelukkig terecht komt.

 

#2. RODEOSTIER SIMULATOR

Je ziet wel eens van die filmpjes langskomen online waarbij mensen achter een veel te opgefokte stier aan rennen. De Rodeostier Simulator van Springkussenverhuur Den Haag heeft meestal hetzelfde effect op mensen: zodra hij echt los is wil je er zo snel mogelijk vanaf. Nu wil de stier dit ook uiteraard en is het juist de bedoeling om er zo lang als mogelijk op te blijven zitten. En kijk uit voor zijn hoorns, deze kunnen nogal pijnlijk zijn uiteraard.

#1. KLIMWAND 9M

We hebben in onze lijst al een 6 meter hoge vuurtoren gehad. Maar ons spannendste springkussen gaat een paar ‘stapjes’, of beter gezegd ‘meters’, verder. Deze klimwand gaat namelijk 9 meters de lucht in en dat is dus hoger dan een gemiddeld rijtjes huis. Deze klimwand mag je dan ook nog ongezekerd beklimmen. En reken maar dat je hartslag een steviger ritme in gaat zetten naarmate je boven komt. Daarom is volgens ons onze 9 meter hoge opblaasbare klimwand het ultieme springkussen voor ‘Thrill Seekers’.

Terug naar het nieuwsoverzicht