De leukste springkussens voor een zomerse schooldag!

donderdag 15 december 2022

De leukste springkussens voor een zomerse schooldag!

Springkussens zijn leuk voor een zomerse schooldag, omdat ze een leuke manier bieden om te spelen en tegelijkertijd energie te verbruiken. Springkussens zijn vaak groot en opblaasbaar, en ze bieden kinderen de mogelijkheid om te springen, te rollen en te klauteren op een veilige manier. Ze zijn ook leuk om te gebruiken in spelletjes en competities, waardoor kinderen samen kunnen spelen en plezier hebben. Bovendien zijn springkussens vaak kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen, wat bijdraagt aan hun populariteit.

 

Springkussen mini Seaworld

Wanneer het zomer is zoeken veel mensen verkoeling op en gaan de meeste ook op vakantie. Wanneer de zomervakantie nog niet is begonnen en je als school iets leuks wilt organiseren voor de kinderen in de speelpauze. Kan je ervoor kiezen om het springkussen mini Seaworld te huren. Dit springkussen is geschikt voor de lagere groepen, door de grote van het springkussen, en sluit door het thema goed aan op een warme zomerse schooldag.

 

Springkussen mini Kleuren met dak

Om de kinderen tegen een zomerse dag te beschermen tegen de zon kunt u ook een springkussen huren met dak. Naast dat het het dak ervoor zorgt dat de kinderen niet verbranden, wordt het springkussen ook niet te warm om op te springen. Dit springkussen mini Kleuren met dak is geschikt voor iedereen en is een leuke toevoeging voor een warme, zomerse schooldag. 

 

Springkussen Kasteel

Is deze zomerse schooldag ook een reden tot feest? Laat de kinderen als ridders en prinsessen verkleed naar school komen en zorg voor een springkussen Kasteel. De kinderen zullen zicht in de pauze vermaken door het kasteel van binnen te bekijken en de vijanden te verslaan. Bescherm als ridders alle prinsesjes en vier de overwinning door samen uren op het springkussen te springen. 

 

Speelkussen mini Dinosaurus

Vind u als school zijnde een springkussen toch wat aan de kleine kant? dan is een speelkussen ook super leuk voor de kinderen. Naast dat er gesprongen kan worden, kan er ook worden gespeeld tussen de obstakels. De speelkussen bevatten vaak ook een glijbaan, wat het extra leuk maakt. Zo is dit speelkussn mini dinosaurus leuk voor een thema middag op school. 

 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de leukste springkussens voor een zomerse schooldag? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht