Een goedkoop springkussen huren in Den Haag? Dit is onze top 3!

maandag 26 maart 2018

Ben jij op zoek naar een geschikt springkussen voor jouw evenement, maar beschik je niet over een ruim budget? Dat is geen probleem bij Springkussenverhuur Den Haag. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan springkussen, stormbanen en andere accessoires, altijd scherp geprijsd. Om jou te kunnen helpen bij het kiezen van een geschikt springkussen hebben wij onze top 3 samengesteld. Deze 3 springkussens zorgen gegarandeerd voor een geslaagd evenement!

3. Springkussen Mini Boerderij

Op nummer drie staat voor ons het Springkussen Mini Boerderij. Waarom staat deze op nummer drie vraag je je af? Vanwege het ontwerp van het springkussen uiteraard! Alle kinderen en stiekem ook veel volwassenen vinden dieren en boerderijen leuk. Met name kinderen houden van de dieren. Deze worden dan ook afgebeeld op het springkussen. Met een afmetingen van 4 bij 3 meter is het ruim genoeg voor de kinderen om erin te springen en te duiken. Dit springkussen is gemakkelijk zelf op te bouwen, met name door de hulp van de elektrische pomp.

Springkussen Boerderij met Glijbaan

 

2. Springkussen Seaworld

Op nummer twee staat voor ons Springkussen Seaworld. Dit is een thema geliefd bij alle kinderen. Net als de Mini Boerderij heeft dit springkussen de afmetingen van 3 bij 4 meter. Het design van Seaworld is speels. De afgebeelde dieren zijn op een kinderlijke manier vertoond, vaak gebruikt bij kinderseries en -films. Door de felle blauwe, gele en oranje kleuren is het springkussen bovendien een genot om naar te kijken. Iedereen wilt er gebruik van maken! Laat de kinderen dus urenlang ongestoord spring en duikelen in de onderwaterwereld. 

 

1. Springkussen Jungle met dak

Op nummer 1 staat voor ons Springkussen Jungle met dak. De reden hiervoor is niet alleen het thema. De reden voor plek 1 staat eigenlijk al in de naam. Dit komt namelijk door het dak waarover dit springkussen beschikt. Met dit kussen worden de kinderen helemaal opgenomen in de junglewereld. Met de groene en gele kleuren in combinatie met de dieren die zijn getoond op de buiten- en binnenzijde kan het niet anders dan dat dit springkussen geweldig wordt ontvangen. Het springkussen is zeer gemakkelijk op te bouwen door de bijgeleverde elektrische pomp. Zelfs regen kan de pret niet meer bederven!

 

MEER INFORMATIE

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van glijbanen bij Springkussenverhuur Den Haag. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht