Maak van een kinderfeestje een topdag met deze 5 springkussens!

vrijdag 15 april 2016

Voor iedereen die op zoek is naar een leuke en betaalbare toevoeging aan ieder kinderfeestje hebben wij de oplossing. Want wat is er nu leuker dan ter afsluiting lekker met zijn allen lekker te kunnen springen? Om die reden hebben wij vijf leuke en kleine springkussens op een rijtje gezet voor je. Met deze springkussens is een geweldige dag gegarandeerd en zijn je kinderen minimaal een middagje lang zoet.

Voetbal springkussen

Het voetbalspringkussen staat voor Messi onder de springkussens bij alle echte voetballiefhebbers. Het springkussen is 5x5 meter en heeft een dak. Zo kun je in het ergste geval ook gewoon door met springen als het gaat regenen. Het springkussen is compleet in het thema voetbal en is in de vorm van een grote voetbal. Je springkussen is dus al vanaf ver te zien! Dit springkussen is naast op feestjes een echte aanrader voor iedere voetbalvereniging, bijvoorbeeld tijdens een open dag of clubdag .

Springkussen Voetbal

Springkussen kasteel

Voor iedereen die houdt van ridders en kastelen is dit springkussen kasteel een echte must. Het springkussen is 5x3 meter met echte kantelen op de zijkant lijkt dit springkussen sprekend op een echt kasteel. Zeker in combinatie met een ridderfeestje voor kinderen kan dit kasteel de ideale uitkomst bieden.

Springkussen Kasteel

Jungle springkussen

Met dit Jungle springkussen kun je jezelf nu compleet middenin een echte jungle wanen. Dit springkussen bevat leeuwen, lianen, palmbomen en alles wat je maar kunt bedenken. Slinger als Mowgli uit Junglebook door dit springkussen samen met je vrienden. Het springkussen is 5x4 meter en is naast groot ook nog eens overdekt! Zo kun je elke tropische bui gewoon doorstaan. Hiermee is dit springkussen een echte aanrader voor welke leeftijdsgroep dan ook!

Springkussen Jungle

Multiplay springkussen

Wanneer je op zoek bent naar ons meest veelzijdige springkussen ben je bij dit springkussen op het juiste adres. Met het 5x5 Multiplay springkussen heb je een kruising tussen een stormbaan en een springkussen. Op het kussen staat een gigantische krokodil afgebeeld, waarbij je als het ware naar binnen loopt. Durf jij het aan om naar binnen te gaan? Met dit Multiplay springkussen zal jong en oud zich hoe dan ook kosteloos een dag lang kunnen vermaken!

Speelkussen Multiplay Krokodil

Disco springkussen

Het discospringkussen is misschien wel de nieuwste verschijning onder de kleine springkussens. Als je het kussen van buiten ziet lijkt het net een hele grote iglo of een circustent. Maar niets is minder waar, als je binnen komt is het donker en heb je verlichting en muziek uit de speakers.

Springkussen Discoparty

Meer informatie 

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht