Een mini springkussen huren in Haaglanden? Dit zijn onze favorieten.

dinsdag 17 maart 2020

Het lekkere weer komt er weer aan en zo ook de feestjes die je weer buiten kunt gaan houden. Maar wat zijn leuke activiteiten voor kinderen en kunnen deze ook in je eigen achtertuin? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Namelijk een springkussen, zodat jij kan genieten van de zon en de kinderen kun energie kwijt kunnen tijdens het springen.

Alleen is de vraag nu, heb je ruimte voor een springkussen? Misschien is je tuin niet enorm groot of wil je het kwijt kunnen op de oprit bij het huis. Dan is een mini springkussen ideaal. Hieronder zullen wij onze favorieten mini springkussens toelichten, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen welke het beste bij je past.

Springkussen met thema

Ga je een kinderfeestje organiseren en wil je dit in thema gaan doen? Dan hebben wij mini springkussens die bij verschillende thema’s passen. Zo kan je kiezen voor een prinsessen springkussen of wellicht ben je op zoek naar een stoerder springkussen en ga je voor springkussen in de vorm van een voetbal. Als je het liever neutraal wilt houden kan je ook voor een thema gaan dat, zowel jongens als meisjes leuk vinden en kiezen voor seaworld springkussen of een springkussen met alle kleuren van de regenboog. Ben je toch bang dat het niet zulk lekker weer zal zijn die dag, dan kan je ook kiezen voor een springkussen met een dak.

De keuze is reuze en kan zorgen voor net dat extra’s op het kinderfeestje. Weet u alleen niet hoe u het springkussen moet vervoeren in uw auto of geen idee hoe u deze moet opzetten? Daarbij kunnen wij u helpen! Bij de bestelling opties kunt u kiezen voor bezorging en kan er iemand ook het springkussen voor u opzetten.

Meer informatie 

Heeft u nog vragen na aanleiding van deze blog of bent u benieuwd geworden naar ons gehele assortiment. Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je dan graag verder!

 

 

MEER INFORMATIE

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van spellen bij Springkussenverhuur Den Haag. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht