3 Opblaasbare Attracties met een Wedstrijdelement

woensdag 5 juli 2023

3 Opblaasbare Attracties met een Wedstrijdelement: Perfect voor Bedrijfsfeesten en Sportdagen

Springkussenverhuur Den Haag biedt een scala aan opblaasbare attracties die niet alleen voor eindeloos plezier zorgen, maar ook een wedstrijdelement toevoegen aan je evenement. Of je nu een bedrijfsfeest of een sportdag organiseert, deze attracties zullen zeker voor de nodige spanning en competitie zorgen. In dit artikel introduceren we drie opblaasbare attracties met een wedstrijdelement die gegarandeerd een hit zullen zijn bij jouw volgende evenement.

1. Bungeerun: Wie is de sterkste man of vrouw?

De Bungeerun is een uitdagende attractie waarbij kracht en behendigheid samenkomen. Het doel is om blokken zo ver mogelijk op de baan te plakken, maar hierbij is er een twist - je bent vastgebonden aan een bungeetouw! Deze extra uitdaging zorgt voor hilarische momenten en vraagt om strategisch denken. Kan jij winnen van jouw tegenstander en bewijzen dat jij de sterkste bent? Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een epische Bungeerun-wedstrijd en ontdek wie er als overwinnaar uit de bus komt.

2. Get "em off!: Test jouw balans en behendigheid

Get "em off! is een attractie die draait om balans en behendigheid. Jouw doel is om jouw tegenstander van het platform af te gooien met behulp van een rode of blauwe buis. Het is een intense strijd waarbij je moet proberen jouw tegenstander te slim af te zijn door je evenwicht te bewaren en tactisch te bewegen. Het is de perfecte uitdaging om je vaardigheden te testen en te laten zien wie de beste is. Daag je vrienden, collega's of teamgenoten uit voor een Get "em off!-competitie en ontdek wie er met de overwinning vandoor gaat.

3. Rodeo stier: Blijf zitten als je kan!

De Rodeo stier is een klassieker als het gaat om opblaasbare attracties met een wedstrijdelement. Deze wilde stier test jouw uithoudingsvermogen en balans. Het doel is simpel: blijf zo lang mogelijk zitten terwijl de stier wild beweegt en probeert je eraf te gooien. Alleen degenen met de juiste mix van vasthoudendheid en evenwicht zullen de titel van kampioen verdienen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te bewijzen dat jij de beste rodeo-rijder bent?

Of je nu een bedrijfsfeest, teambuilding-evenement of sportdag organiseert, deze opblaasbare attracties met een wedstrijdelement zullen zorgen voor onvergetelijke momenten vol plezier en competitie. 

Terug naar het nieuwsoverzicht