Organiseer een buurtwinterfeest met de 5 beste winter attracties!

maandag 7 december 2015

De winter is zo goed als gearriveerd, ook al vertellen de temperaturen iets anders. Maar ondanks dat de temperaturen zo hoog blijven, blijven mensen graag binnen. Begrijpelijk, maar december is ook de gezelligste tijd van het jaar waarin mensen bij elkaar komen. Organiseer daarom een buurtwinterfeest. Wij helpen je een handje op weg. 

De winterdagen zijn dagen waarin wij met zijn allen de kou trotseren en dat geeft juist een gevoel van samenhorigheid toch? Laten we daarom allemaal de straat op gaan om feesten te organiseren en om misschien een beetje geld op te halen voor de armen en vluchtelingen voor deze kou de vijand is. Denk bijvoorbeeld aan het bijdragen aan Serious Request! Hoe? Door een gezellig buurtwinterfeest te organiseren bijvoorbeeld. Bestaat dat woord eigenlijk wel? Wij hebben geen idee, en anders vanaf nu omdat wij de ingrediënten van een buurtwinterfeest voor je samenstellen.

5. Discospringkussen

En in die ingrediënten behoort een top vijf aan winter attracties. Wat houdt dat in? Dat ze een winters thema hebben of iets meer beschermen tegen de kou. Zoals het discospringkussen van Springkussenverhuur Den Haag. Het discospringkussen is bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van een springkussen dat beter beschermd tegen de kou. Hij is namelijk volledig overdekt en heeft binnenin lampen die ook nog eens warmte afgeven. Tel daarbij op de ingebouwd en boxen en je hebt een te gekke disco, waarbij je kan springen op je beste moves. En om een beetje in de winter en kerstsferen te blijven kun je natuurlijk gewoon muziek aan zetten van Mariah Carrey of WHAM.

Springkussen Discoparty

4. Skilopen

Ga je op wintersport? Dan moet je zorgen dat je wel fit genoeg ben om op de latten te gaan staan. Dit kan je natuurlijk doet met een reeks oefeningen op je zolderkamer, maar je kan ook naar buiten gaan en met je buren gaan trainen. Ga met zijn allen op de latten staan en begin met bewegen. Dan heb je pret en krijg je langzaam maar zeker ook je lichaam in de juiste vorm. Skilopen is dus een oplossing om gezellig met elkaar aan de slag te gaan. Al moet je dit wel nemen met een knipoog, dus een aantal trainingen ingefluisterd door Humberto Tan kan nooit kwaad.

 Skilopen 4 persoons

 3. Iglo ballenbak

De iglo ballenbak lijkt op het eerste gezicht misschien niet direct op een iglo, op de vorm na dan. Hij is in ieder geval niet omringt door ijs. Wel is hij net zo bol als een iglo en is hij gevuld met ballen. Het leuke is dat alle omstanders mee kunnen kijken naar wat er in de iglo gebeurt. De iglo levert pret en misstaat met zijn vorm absoluut niet op een winters buurtfeest.

Ballenbad Iglo

 2. IJsbeer stormbaan

Eén van de grootste stormbanen mag uiteraard ook niet ontbreken op een buurtwinterfeest. En de ijsbeer stormbaan past uitstekend in dit plaatje. Dit is namelijk de meeste winterse stormbaan uit ons assortiment, compleet met kerstbomen, ijsberen, pinguïns en iglo’s. Hierop kunnen alle kinderen uit de buurt zich even in de noordpool wanen. Zijn ze daar ook gelijk eens geweest.

Stormbaan Winter Run

1. Schaatsbaan

De meest ultieme winter attractie die je met je buren kan delen is een schaatsbaan, toch? Wanneer het kwik onder de 0 daalt loopt heel het dorp uit naar de plaatselijke ijsbaan om de ijzers onder de schoenen te binden. Nu daalt het kwik de laatste paar jaar niet eens meer zoveel onder 0. En dat is dus jammer. Maar wij hebben een oplossing hiervoor: de kunststof schaatsbaan. Hierbij is het echte ijs vervangen door kunststof platen die hetzelfde functioneren en waar je dus ook gewoon op kan met je eigen ijzers. Zo creëer je alsnog een gezellige schaatsbaan.

Schaatsbaan / Ijsbaan 100m2

Meer informatie 

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht