Sportdag organiseren in Den Haag? 5 tips

donderdag 16 juli 2015

Het mag nu dan misschien zomer zijn, maar sporten doen we allemaal en het houd je fit. De vakantie is niet alleen verzonnen om 10 kilo zwaarder terug te komen op je werk. Daarom geven wij 5 tips voor het organiseren van een sportdag in Den Haag. Dit kan met je sportvereniging, maar natuurlijk ook gewoon met een vriendengroep. Hoe? Dat gaan we je nu vertellen.

1. Zeskamp

Spelletjes doen is altijd vermakelijk. Dat is ook gelijk het succes van een zeskamp. Als het zonnetje aan de hemel staat is het best vermakelijk om voor de eer te strijden bij een zeskamp. En dat kan natuurlijk met je vrienden, familie of met je vereniging. Bij zeskamp draait het allemaal om teambuilding en snelheid. Denk hierbij aan skilopen, zaklopen en touwtrekken.

Zaklopen

2. Volleybal boarding

Is het te warm deze dagen om echt te sporten? Dan is het misschien tijd voor een potje volleybal in Scheveningen. Nu we gastheer geweest zijn van het kampioenschap volleybal op de Hoffijver weten we uiteraard maar al te goed hoe dit spelletje werkt. Wanneer je de boarding opblaast op het strand, kan je een goed potje spelen en vervolgens een frisse duik nemen in de zee!

Volleybal Boarding Beach

3. Multi boarding

Maar ook als je niet van volleybal houd kan je zorgen voor een algemene boarding met doeltjes. Je kan hier een pannacompetitie of kleine hockey competitie in houden. Laat je kunsten zien met de bal en laat vooral de bal rollen. En net als bij het zeskamp is het leuk om een competitie te maken met verschillende groepen. Zo houd je het gezellig en maak je het ook gelijk spannend.

 

4. Stormbaan 21m

Een andere manier om met je vrienden in beweging te blijven is door het organiseren van een competitie op een stormbaan. Lekker ravotten op een stormbaan zullen we maar zeggen. En dat 21 meter lang. Dat kan op veel manieren, aan elkaar gebonden of met een andere gecreëerde handicap. Je kunt de leukste dingen verzinnen om een competitie spannend en gezellig te houden. Reken maar dat je dan fit blijft.

 Stormbaan Mega 21

5. Levend sjoelbak

Naast al dat sporten is een spelletje tusendoor ook leuk om te doen. Je kan een gewone sjoeblak huren, maar je kan ook levend sjoelen. Maak er alsnog een competitie van door te kijken wie van de vier het snelste glijd en voorbij de eindstreep kom. Is het warm weer dan kan je de sjoelbak ook nat maken, waardoor je nog sneller glijdt en je tergelijkertijd ook wat afkoelt. 

 

Meer informatie

Met deze vijf tips hopen we dat we u genoeg inspiratie hebben gegeven om een leuke, spannende, maar toch originele sportdag te organiseren. Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht