Spring overdekt de winter door!

dinsdag 1 december 2015

Waar de winter eerst nog lang op zich liet wachten is het in januari écht raak. Het kwik daalt ’s nachts gestaag en de straten zijn erg glad. Misschien dan ook niet echt het meest voor de hand liggende weer om te gaan springen op een springkussen, toch? Niets is minder waar met het gebruik van overdekte springkussens. 

Zolang het droog is en er geen wind is, kun je gewoon een springkussen plaatsen waar je maar wil. Gladheid heeft weinig effect op een springkussen als het droog is. En met een overdekt springkussen houd je mogelijk sneeuw en nattigheid tegen. Waardoor het gewoon leuk blijft om te springen. Er is zelfs een springkussen die vrijwel alle warmte binnenhoudt. Wij behandelen daarom vandaag de 5 beste overdekte springkussens!

5. Circus springkussen

Het circus springkussen spreekt al voor zich: hij ziet eruit als een grote circustent! De tent is volledig overdekt en door de punt in het dak heb je alle ruimte om te springen. Naast dat je met al je vriendjes lekker kan springen, beschikt het springkussen ook nog over een glijbaan waar je vanaf kan glijden. Om niet op een koude, natte ondergrond je belanden kan je ook nog een mat of een kussen plaasten.

Springkussen Circus met glijbaan

4. Kasteel springkussen

Het kasteel springkussen is misschien wel het mooiste springkussen in ons assortiment met zijn kantelen en de glijbaan. Uiteraard is dit springkussen ook overdekt en hij behoort tot de kleinere springkussens in ons assortiment. Maar doordat hij klein en overdekt is creëer je een leuke knusse ruimte, waar uitgebreid in gesprongen kan worden. Dit springkussen is leuk om te huren als je een kinderfeestje viert met het thema ridders en/of prinsessen.

Springkussen Kasteel

3. Krokodil springkussen

Het krokodil springkussen is semi-overdekt. Het is eigenlijk ook niet echt een springkussen maar meer een levensgroot opblaasbaar speeltoestel, waarop je kan springen met overdekte stukken. Daarom wordt het krokodil springkussen ook wel een multiplay springkussen genoemd. Dit springkussen  is volgens ons een stuk geschikter om op te spelen dan op het plaatselijke bevroren speelpleintje. 

Speelkussen Multiplay Krokodil

2. Voetbal springkussen

Dan zijn we nu aangekomen bij één van de springkussens die nagenoeg dicht is. Wat een voordeel is met koud weer, want als je met 5 man staat te springen dan wordt het al snel warmer in zo’n springkussen. De naam van het springkussen zegt het al, het is in de vorm van een voetbal. Ideaal voor tijdens een EK of WK, al zal dat voor Nederland nog wel even duren. Maar het is ook leuk voor tijdens een open dag van de plaatselijke voetbalvereniging!

Springkussen Voetbal

1. Disco springkussen

Nu is er ook 1 springkussen dat volledig dicht is op de ingang na. Dit heeft een reden, omdat het donker moet zijn in het springkussen, net als in een disco, waar alleen de lichten een beeld geven waar je kunt gaan en staan. Of in dit geval, springen. Het disco springkussen heeft namelijk zijn eigen speakers en licht installatie binnen in het springkussen. Een disco waar je al je moeilijke moves in de lucht kan showen. En hij is uiteraard helemaal overdekt. Je huurt dit springkussen al voor €125,- per dag.

Springkussen Disco Oranje

Meer informatie 

Mocht je na het lezen nog vragen hebben over een van de springkussens. Neem dan gerust contact op met een va onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht