7 Fantastische Zomerse Opblaasattracties bij Springkussenverhuur Haaglanden

woensdag 12 juni 2024

7 Fantastische Zomerse Opblaasattracties bij Springkussenverhuur Haaglanden!

De zomer is de perfecte tijd om buiten te genieten en plezier te maken met familie en vrienden. Wat is er beter dan een dag vol waterpret? Bij Springkussenverhuur Haaglanden hebben we een fantastisch assortiment aan opblaasattracties die je evenement naar een hoger niveau tillen. Hier zijn zeven geweldige opties die perfect zijn voor warme dagen en gegarandeerd voor vermaak zorgen!

1. Glijbaan Nemo met Waterbad

Stap in de onderwaterwereld van Nemo met onze Glijbaan Nemo met Waterbad. Deze kleurrijke en speelse glijbaan eindigt in een verfrissend waterbad, waardoor kinderen een avontuurlijke glijervaring hebben. Het Nemo-thema zorgt voor extra magie en maakt het een ideale keuze voor kinderfeestjes en zomerse evenementen. Deze attractie laat de waterrat in je naar boven komen.

2. Glijbaan Jungle met Waterbad 

Voor een echte jungle-ervaring kies je onze Glijbaan Jungle met Waterbad. Kinderen klimmen en glijden in een tropisch decor, compleet met dieren en planten. Aan het einde van de glijbaan wacht een verfrissend waterbad, perfect voor een hete zomerdag!

3. Springkussen Multi Splash Flamingo

Het Springkussen Multi Splash Flamingo is een geweldige toevoeging aan elk zomerevenement. Dit springkussen heeft een ingebouwd bad die zorgt voor extra verkoeling terwijl kinderen springen en spelen. Het flamingo-thema voegt een vleugje tropische flair toe, feel the summer vibes met dit springkussen!

4. Water Buikschuifbaan 18m

Onze Water Buikschuifbaan van 18 meter biedt een geweldige manier om te glijden en te plonsen. Met een lengte van 18 meter kunnen deelnemers rennen, glijden en genieten van de hoge snelheid. Het gladde, natte oppervlak maakt het een spannende en verfrissende activiteit, ideaal voor warme zomerdagen. Dus, spring onder de boog door en glij op je buik tot aan de volgende boog!

5. Buikschuifbaan Haai 18m

Durf jij de bek van de haai te trotseren? De Buikschuifbaan Haai van 18 meter biedt een spannende uitdaging voor iedereen. Glijd zo ver mogelijk door de haai en geniet van het avontuur en de snelheid. Deze attractie is niet alleen leuk, maar ook een geweldige eyecatcher voor elk evenement.

6. Watervoetbal

Voetballiefhebbers opgelet! Watervoetbal combineert de spanning van voetbal met de verfrissing van water. Dit unieke spel zorgt voor hilarische momenten en is perfect voor competitieve zomerevenementen. Het is een geweldige manier om actief te blijven terwijl je geniet van de verkoeling!

7. Tobbedansbaan

De Tobbedansbaan is een absolute favoriet voor zomerfeesten. Deelnemers klimmen omhoog, maken zich vast aan een band en glijden naar beneden in het Tobbedansbad. Deze attractie zorgt voor urenlang plezier en is ideaal voor zowel lekker weer als minder warme dagen. Het is een gegarandeerde hit voor alle leeftijden.

Perfect voor Warm Weer

Al deze attracties zijn ontworpen om met water te worden gebruikt, waardoor ze de perfecte toevoeging zijn voor zomerse evenementen. Of je nu een verjaardagsfeestje, buurtfeest of bedrijfsevenement organiseert, deze opblaasattracties zorgen voor eindeloos vermaak en verkoeling!

Meer Opties bij Springkussenverhuur Haaglanden

Had je toch liever iets anders gewild? Geen zorgen! Bij Springkussenverhuur Haaglanden hebben we een uitgebreid assortiment aan opblaasattracties en springkussens. Neem een kijkje op onze website en ontdek alle mogelijkheden die we te bieden hebben.
Maak van jouw zomerse evenement een onvergetelijke dag vol waterpret met de opblaasattracties van Springkussenverhuur Haaglanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je favoriete attracties te reserveren!

Terug naar het nieuwsoverzicht