Buitenspeeldag

woensdag 14 juni 2023

Buitenspeeldag Den Haag wacht al om de hoek op je. Heb jij de juiste voorbereidingen al getroffen en de leukste spellen en activiteiten in huis gehaald voor de kids? Mocht dit niet zo zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Springkussenverhuur Den Haag vind je de leukste springkussens in verschillende groottes en vrolijke thema's. Daarnaast vind je diverse leuke luchtkussens en uiteenlopende spellen in ons assortiment, waar de kinderen zeker zoet mee zullen zijn! Houden ze van een uitdaging? Huur dan een stoere stormbaan en kijk wie er het snelste aan de overkant is. Veel speelplezier!

ZAKLOPEN

Het is een simpel maar zeer vermakelijk spel: zaklopen. Voor dit spel heb je eigenlijk alleen een jutezak nodig of iets wat hierop lijkt en vrij stevig is. Bedenk een start –en eindpunt en begin maar met springen. Beide benen zitten in dezelfde jutezak dus wees voorzichtig en zorg dat je snel en gebalanceerd over de finishlijn heen komt!

 

SPRINGKUSSEN

Naast het spelen van spelletjes vinden de kinderen het ook fijn om hun energie kwijt te kunnen. Dat kan door te springen en of te klauteren om een van de verschillende springkussens of stormbanen. Voor de kleine kinderen is een springkussen mini geschikt om de hele middag op te springen. Voor de ouderen kinderen of misschien zelfs wel sportieve volwassenen is het klimmen en klauteren over een van de stormbanen leuk om te doen. 

BLIKGOOIEN

Blikgooien is een simpel maar leuk spel voor jong en oud! Degene die de meeste blikken per worp kan omwerpen is de grote winnaar. Maak het jezelf echter moeilijker door de afstand tussen jou en de blikken te vergroten en zorg dat je leuke beloningen hebt in de vorm van een grabbelton bijvoorbeeld.

 

RINGWERPEN

Heb jij het in je om op Koningsdag je beste beentje voor te zetten? Laat dat dan maar eens zien met het spel ringwerpen. De bedoeling van het spel is om de ringen om de paaltjes te werpen. De paaltjes leveren ieder een ander puntenaantal op dus zorg dat je op het juiste paaltje mikt. Het spel kan zowel alleen als met anderen worden gespeeld, zo kun je tegen elkaar spelen en er een wedstrijdje van maken. Degene met de meeste punten in de minste gooien is uiteraard de winnaar!

 

MEER INFORMATIE

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van spellen bij Springkussenverhuur Den Haag. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Terug naar het nieuwsoverzicht