De leukste glijbanen voor een kinderfeestje!

donderdag 20 september 2018

Tijdens een kinderfeestje moet er genoeg vermaak zijn om de kinderen bezig te houden. Je kunt diverse activiteiten buitenshuis laten plaatsvinden of op eigen terrein. Zo kun je eraan denken een glijbaan te huren voor een kinderfeestje! Een glijbaan zorgt voor ultiem vermaak, waar de kinderen zoet mee zijn. In onderstaand artikel zijn de leukste glijbanen voor je op een rijtje gezet.

Glijbaan Jungle

Als eerste hebben we de glijbaan jungle, een grote opblaasbare glijbaan, waar kinderen lekker af kunnen glijden. Tijdens de warme zomerdagen kan het badje onderaan de glijbaan met water worden gevuld. Zo koelen ze lekker af en glijden ze bij een tweede keer nog sneller naar beneden door de gladheid. Uiteraard is er ook de optie om het bad om te toveren tot een ballenbad i.p.v. een zwembad. De mogelijkheden zijn er zeker!

Glijbaan Jungle met ballenbad

Clown glijbaan

Voor een leuk themafeest zoals het circus bijvoorbeeld, kun je de clown glijbaan huren. Deze glijbaan is dubbel zo groot en dat betekent ook dat er meerdere kinderen tegelijk van de glijbaan af kunnen glijden. Zo kunnen ze ook teams maken en de strijd met elkaar aangaan! Maar voordat ze kunnen glijden moeten ze eerst een klimwand overwinnen, het is dus nog niet zomaar een gewonnen wedstrijd!

Glijbaan Clown XXL

Glijbaan Jungle

Voor een jungle thema of de stoere durvers, is er de glijbaan jungle. De kids kunnen naar beneden glijden tussen de palmbomen en dieren door. Met dit jungle thema voelen de kinderen zich helemaal avontuurlijk, alsof ze echt in de jungle zijn. Om extra in het thema te blijven kan je ook de versiering in jungle thema doen en kan je schmink huren om de kinderen in hun favoriete dier om te toveren.

Glijbaan Jungle XL

Tobbedansbaan (met glijbaan)

Tot slot is er de tobbedansbaan! Deze baan vraagt een hoop kracht van de kinderen door zijn flinke klimwand. Deze gezellig gekleurde baan bevat naast een klimwand, uiteraard ook een glijbaan en een bad onderaan. Het bad is uiteraard weer te vullen met ballen voor een ballenbad, of met water om voor afkoeling te zorgen. De tobbedansbaan is breed genoeg om meerdere kinderen tegelijk op de klimwand te laten klimmen en afkoeling te bieden.

Tobbedansbaan

MEER INFORMATIE

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van glijbanen bij Springkussenverhuur Den Haag. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Terug naar het nieuwsoverzicht