De leukste glijbanen voor een kinderfeestje!

donderdag 20 september 2018

Tijdens een kinderfeestje moet er genoeg vermaak zijn om de kinderen mee bezig te houden. Je kunt diverse activiteiten buitenshuis laten plaatsvinden of op eigen terrein. Zo kun je eraan denken een glijbaan te huren voor een kinderfeestje! Een glijbaan zorgt voor ultiem vermaak, waar de kinderen zoet mee zijn. In onderstaand artikel zijn de leukste glijbanen voor je op een rijtje gezet.

Glijbaan dolfijn

Als eerste hebben we de glijbaan dolfijn, een grote opblaasbare glijbaan, waar kinderen lekker af kunnen glijden. Tijdens de warme zomerdagen kan het badje onderaan de glijbaan met water worden gevuld. Zo koelen ze lekker af en glijden ze bij een tweede keer nog sneller naar beneden door de gladheid. Uiteraard is er ook de optie om het bad om te toveren tot een ballenbad i.p.v. een zwembad. De mogelijkheden zijn er zeker!

Clown glijbaan

Voor een leuk themafeest zoals het circus bijvoorbeeld, kun je de clown glijbaan huren. Deze glijbaan is dubbel zo groot en dat betekent ook dat er meerdere kinderen tegelijk van de glijbaan af kunnen glijden. Zo kunnen ze ook teams maken en de strijd met elkaar aangaan! Maar voordat ze kunnen glijden moeten ze eerst een klimwand overwinnen, het is dus nog niet zomaar een gewonnen wedstrijd!

Glijbaan Jungle

Voor een jungle thema of de stoere durvers, is er de glijbaan jungle. Nadat de kinderen eerst de jungle moeten trotseren door middel van een trap, komen ze bovenaan te staan tussen de palmbomen. Vanaf daar kunnen zij lekker naar beneden glijden. Eenmaal beneden wacht hen een zwembad/ballenbad, waarin ze lekker verder kunnen spelen.

Glijbaan piraat

Er is een glijbaan voor de stoere jongens en stoere meiden onder ons, genaamd de glijbaan piraat. Naast een glijbaan kan elk kind zijn of haar zeerover skills naar voren laten komen. Zo zijn er diverse obstakels te overwinnen, is er genoeg springplezier te beleven. Als de kinderen even piraat af willen zijn, glijden ze gemakkelijk via de glijbaan het luchtkussen af. Let bij dit springkussens op de drukte en de leeftijd van de kinderen, tussen de obstakels kan het er wat wilder aan toe gaan. Deze baan leent zich ook uitstekend voor wat competitie spelletjes onderling.

 

Tobbedansbaan (met glijbaan)

Tot slot is er de tobbedansbaan! Deze baan vraagt een hoop kracht van de kinderen door zijn flinke klimwand. Deze gezellig gekleurde baan bevat naast een klimwand, uiteraard ook een glijbaan en een bad onderaan. Het bad is uiteraard weer te vullen met ballen voor een ballenbad, of met water om voor afkoeling te zorgen. De tobbedansbaan is breed genoeg om meerdere kinderen tegelijk op de klimwand te laten klimmen en afkoeling te bieden.

Terug naar het nieuwsoverzicht