Ga jij de uitdaging aan op de 5 meest uitdagende hindernisbanen ter wereld?

vrijdag 23 oktober 2015

Af en toe moet een mens een uitdaging aan gaan in het leven om verder te komen. Nu kunnen we hier heel filosofisch over gaan doen. Maar het kan ook veel praktischer en gezelliger door middel van bijvoorbeeld een hindernisbaan. Daarom hebben wij de 5 meest uitdagende hindernisbanen voor je op een rijtje gezet.

5. 17 meter lange jungle stormbaan

Laten we ‘kalm’ beginnen in de jungle. Het blijft natuurlijk de vraag of jij kan overleven in een woeste omgeving als de jungle. Denk aan palmbomen die je het zicht belemmeren, heuvels en rotsen die uit het niets opdoeken. Maar zolang jij beschikt over apenstreken en kan slingeren als Tarzan dan is er volgens ons niks aan de hand.

Stormbaan Jungle Run

4. 32 meter lange mega stormbaan

De mega lange stormbaan wordt al een stuk uitdagender dan de jungle stormbaan. Waarom? In de eerste plaats om zijn extra 15 meter. Dit betekend dat waarbij in de meeste hindernisbanen slechts 1 heuvel zit, je bij de mega stormbaan maar liefst twee heuvel en 3 tunnels moet zien te trotseren. Voor de mega stormbaan moet je dan ook over behoorlijk wat uithouding en doorzettingsvermogen beschikken. Waar het op neer komt is dat, wanneer je snel opgeeft, je deze hindernis niet gaat overleven.

Stormbaan Gaaf!

3. Comby hindernisbanen

Een stap verder zijn de comby stormbanen. De naam zegt het al, het zijn gecombineerde hindernis banen. Vaak bestaan comby stormbanen uit verschillende stormbaan onderdelen, zodat je jouw perfecte hindernisbaan kan samenstellen. Dit maakt dat deze hindernis banen groter en uitdagender zijn dan een eenvoudige enkele stormbaan met bepaalde thema’s. Deze hindernisbanen valt zeg maar onder de categorie: hardcore.

Stormbaan Super Mega Big Roll 41m

2. WipeOut

Het volgende level is natuurlijk het bekende tv-programma: ‘WipeOut. Nu bestaat deze hindernisbaan wel uit opgeblazen onderdelen, maar is deze baan niet helemaal opgeblazen. Naja, het is maar hoe je het bekijkt, de moeilijkheidsgraad is namelijk wel behoorlijk opgeblazen. Door de combinatie van zwaaiende onderdelen en de gladheid van het water op bepaalde onderdelen is de ‘WipeOut’ hindernisbaan behoorlijk lastig te trotseren. Voordeel is weer wel, als je het kan, kom je je gelijk op tv.

Stormbaan Mega

1. Kasteelrun XL 

De naam zegt het al. Dit kasteelrun XL stormbaan is mega. Namelijk wel 32 meter. Je komt voor verschillende opstakels te staan waar je moet kruipen, springen en opstakels moet ontwijken. 

Stormbaan Kasteel Run XL

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. ZIj helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht