De meest uitdagende stormbanen voor een sportief evenement

donderdag 13 april 2017

Bij een sportief evenement horen veel sportieve uitdagingen die de bezoekers vermaken en op de proef stellen. In het artikel vertellen we over de meest geschikte en uitdagende stormbanen voor een sportief evenement. Naast leuke tentjes en lekker eten moet er natuurlijk ook wat te doen zijn en lekker bewogen worden!

Tobbedansbaan

Deze tobbedansbaan is geschikt voor de warmere dagen. Huur deze voor een familiedgqa of een sportdag en klim met z'n alle omhoog. Vervolgens glijdt je naar beneden, nadat je je vast hebt gemaakt aan een band om uiteindelijk te eindigen in een bad met water. 

 

Turbo stormbaan 14 meter

Deze 14 meter lange stormbaan is ideaal geschikt voor de sportievelingen. De turbo stormbaan is een echte uitdaging en leent zich uitstekend voor een competitieve strijd tegen je tegenstanders. Bij het begin van de stormbaan zal er gekropen moeten worden, daarna zullen obstakels moeten worden ontweken, waarna er vervolgens weer gedoken, geklommen en gesprongen moet worden om de finish te behalen. Dit moet natuurlijk allemaal snel gebeuren om eerder dan je tegenstander bij de finish te zijn.

Stormbaan mega 21 meter

Als je een uitdagende stormbaan wilt dan is deze mega stormbaan van wel 21 meter lang een goede match! Voor elk sportief evenement en elke sportieveling zal dit een uitdaging zijn! Probeer deze baan maar eens zonder gehijg te overwinnen... Zorg voor voldoende ruimte op het grasveld, in de gymzaal of elke andere plek waar het evenement wordt gehouden.

 Stormbaan Turbo

Super Mega Big Roll stormbaan

Wil je de ultieme uitdaging aangaan? Kies dan voor deze toffe playground! De afmetingen zijn al groots net als het parcours… Er is een groot aantal hindernissen die je moet doorstaan om bij de finish terecht te komen. De deelnemers zullen moeten rennen, springen, duiken, kruipen, klimmen, ontwijken en rennen om zo snel mogelijk bij de finish te zijn.

Stormbaan Super Mega Big Roll 41m

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van stormbanen bij Springkussenverhuur Den Haag dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht