Familiedag op de planning? Bekijk onze sport en spel collectie!

zaterdag 16 maart 2019

Heb jij ieder jaar een familiedag op de planning staan en komt de familiedag van dit jaar alweer in de buurt? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je ieder jaar hetzelfde gaat doen op de familiedag, maar het is ook leuk om ieder jaar iets anders te doen. Zijn er bijvoorbeeld veel meer kinderen in de familie dan eerst? Is het lekker weer? Of is het budget beperkt? Dan heeft Springkussenverhuur Den Haag de oplossing! In dit artikel laten wij jou kennismaken met onze sport en spel collectie voor een gezellige en actieve familiedag!

Gladiatorenspel: Ben jij de beste?

Speel samen met een familielid dit leuke spel. Het is de bedoeling dat je a la Russel Crowe je tegenstander van zijn voetstuk laat vallen door deze met je toorts uit balans te brengen. Let echter wel goed op je eigen balans en de toorts van de ander… Ben jij de beste gladiotor van jouw hele familie? 

Wie heeft de beste oog hand coördinatie?

Wie kent hem niet; het grote apparaat dat automatisch stokken of plastic kippen laat vallen. De eerste drie stokken heb je gevangen, maar nu wordt het een stuk lastiger. Er zijn gaten ontstaan en je moet de aandacht verdelen over de linkerkant en de rechterkant van het rek. Lukt het jou om op tijd de volgende vallende stok te vangen of is jouw beurt afgelopen?

Oudhollands Stokvangen

Ringwerpen

Als je verloren hebt bij het vorige spelletje kun je je opnieuw bewijzen bij het ringwerpen. Misschien ben jij niet zo goed in het vangen, maar kun je wel ontzettend goed gooien en mikken. Focus je op de houten paaltjes, houd rekening met de windrichting en probeer de ring om het houten paaltje te gooien. Wie van de familie heeft op het einde de meeste punten?

Organiseer een bootcamp

Voor de sportieve families onder ons verhuren wij draai ladders, blikgooien en touwtrekken. Het schot wordt gelost en je komt direct het eerste obstakel tegen, klim over de hoge draailadders van 4meter, gooi alle blikken om, verwijder 10 blokjes uit de Jenga toren en maak je vervolgens klaar voor een potje touwtrekken met de tegenstander.

MEER INFORMATIE

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van spellen bij Springkussenverhuur Den Haag. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht