Familiedag op de planning? Bekijk onze sport en spel collectie!

zaterdag 16 maart 2019

Heb jij ieder jaar een familiedag op de planning staan en komt de familiedag van dit jaar alweer in de buurt? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je ieder jaar hetzelfde gaat doen op de familiedag, maar het is ook leuk om ieder jaar iets anders te doen. Zijn er bijvoorbeeld veel meer kinderen in de familie dan eerst? Is het lekker weer? Of is het budget beperkt? Dan heeft Springkussenverhuur Den Haag de oplossing! In dit artikel laten wij jou kennismaken met onze sport en spel collectie voor een gezellige en actieve familiedag!

Ouderwetse spelletjes maar dan extra groot

Waar je vroeger rondom de eettafel de mooiste vromen probeerde te creëren van dominostenen, kun je dit nu veel groter aanpakken! Met ons domino XL spel kun jij de hele vloer of tuin bedekken met dominostenen. Deze dominostenen zijn een stuk groter en daardoor wordt het spel een stuk leuker om te spelen. Let wel op, je kan zomaar struikelen over een XL dominosteen. Lukt het jou om als eerste al je dominostenen kwijt te zijn?

Is het potje domino afgelopen? Dan is het tijd voor een potje reuze boter kaas en eieren. Met onze boter kaas en eieren XL krijgt dit spel een hele nieuwe dimensie. Houd jij nu beter het overzicht of vind je het juist een stuk lastiger? Versla het andere team en maak je klaar voor het volgende onderdeel.

Wie heeft de beste oog hand coördinatie?

Wie kent hem niet; het grote apparaat dat automatisch stokken of plastic kippen laat vallen. De eerste drie stokken heb je gevangen, maar nu wordt het een stuk lastiger. Er zijn gaten ontstaan en je moet de aandacht verdelen over de linkerkant en de rechterkant van het rek. Lukt het jou om op tijd de volgende vallende stok te vangen of is jouw beurt afgelopen?

Als je verloren hebt bij het vorige spelletje kun je je opnieuw bewijzen bij het ringwerpen. Misschien ben jij niet zo goed in het vangen, maar kun je wel ontzettend goed gooien en mikken. Focus je op de houten paaltjes, houd rekening met de windrichting en probeer de ring om het houten paaltje te gooien. Wie van de familie heeft op het einde de meeste punten?

Organiseer een bootcamp

Voor de sportieve families onder ons verhuren wij draai ladders, blikgooien en touwtrekken.

Het schot wordt gelost en je komt direct het eerste obstakel tegen, klim over de hoge draailadders van 4meter, gooi alle blikken om, verwijder 10 blokjes uit de Jenga toren en maak je vervolgens klaar voor een potje touwtrekken met de tegenstander.

Wil jij spellen huren voor de familiedag?

Met onze sport en spel collectie geef jij de familiedag een originele en iets wat competitieve insteek en wordt het gegarandeerd een dag vol plezier. Heb jij nog vragen over onze sport en spelcollectie of over onze andere producten?

Neem dan contact met ons op via ons contactpagina.

Terug naar het nieuwsoverzicht