Nieuwsoverzicht

pagina 2 van 2
Categorie:

De beste springkussens voor tijdens de nationale buitenspeeldag! 5 voorbeelden

De nationale buitenspeeldag komt er weer aan! Deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van buitenspelen! Even geen tv, computerspelletjes, playstation, tablet of smartphone maar ouderwets en gezellig buitenspelen met alle buurtkinderen of je vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens dit initiatief van Jantje Beton worden er veel leuke activiteiten georganiseerd waarvoor soms wel een subsidie tot 250,- euro te verkrijgen is! Een leuke aanvulling op zo'n buitenspeeldag is natuurlijk een spring- of luchtkussen! De 4 meest geschikte luchtkussens voor de buitenspeeldag zetten wij daarom alvast voor je op een rijtje. Zo wordt het helemaal een topdag!

Maak van een kinderfeestje een topdag met deze 5 springkussens!

Voor iedereen die op zoek is naar een leuke en betaalbare toevoeging aan ieder kinderfeestje hebben wij de oplossing. Want wat is er nu leuker dan ter afsluiting lekker met zijn allen lekker te kunnen springen? Om die reden hebben wij vijf leuke en kleine springkussens op een rijtje gezet voor je. Met deze springkussens is een geweldige dag gegarandeerd en zijn je kinderen minimaal een middagje lang zoet.

Hoe organiseer je het beste een piratenfeestje?

Árrr, ahoy schipbreukelingen! Wil je niet langer steeds dezelfde kinderfeestjes? Ben je klaar met steeds weer hetzelfde pretpark? Gooi dan het roer compleet om en organiseer je eigen piratenfestijn! Met behulp van deze handleiding creëer je met gemak een spannende piratendag!

Organiseer een buurtwinterfeest met de 5 beste winter attracties!

De winter is zo goed als gearriveerd, ook al vertellen de temperaturen iets anders. Maar ondanks dat de temperaturen zo hoog blijven, blijven mensen graag binnen. Begrijpelijk, maar december is ook de gezelligste tijd van het jaar waarin mensen bij elkaar komen. Organiseer daarom een buurtwinterfeest. Wij helpen je een handje op weg. 

Spring overdekt de winter door!

Waar de winter eerst nog lang op zich liet wachten is het in Januari écht raak. Het kwik daalt ’s nachts gestaag en de straten zijn erg glad. Misschien dan ook niet echt het meest voor de hand liggende weer om te gaan springen op een springkussen, toch? Niets is minder waar met het gebruik van overdekte springkussens.

5 springkussens gecombineerd met waterpret!

Het is zomer en dat betekend dat de temperaturen zijn stijgen. Niets is dan lekkerder als je even wat verkoeling kan zoeken in de schaduw of in en bij het water. Daarom hebben wij 5 springkussens op een rijtje gezet die qua thema en functie uitermate geschikt passen aan het strand, zwembad. Of springkussens waarbij water bij gebaat is om het springkussen extra leuk te maken!

Sportdag organiseren in Den Haag? 5 tips

Het mag nu dan misschien zomer zijn, maar sporten doen we allemaal en het houd je fit. De vakantie is niet alleen verzonnen om 10 kilo zwaarder terug te komen op je werk. Daarom geven wij 5 tips voor het organiseren van een sportdag in Den Haag. Dit kan met je sportvereniging, maar natuurlijk ook gewoon met een vriendengroep. Hoe? Dat gaan we je nu vertellen.

pagina 2 van 2